sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kaapschehoop-Malelane



Päivä alkoi tuttuun tapaan Antin aamulenkillä. On nimittäin mahdollista, että muutamana seuraavana aamuna Krugerin kansallispuistossa ne jäävät väliin, kuten ehkä päivä- ja iltalenkitkin. 

Aamupäivän sprinttikisa sujui molemmilta ihan hyvin. Mun maha ja Antin aivot pysyivät mukana. Tuloksena sijat 5 ja 6. Palkintojen jakoa katsellessa totesimme, että Antin edellispäivän aivokatkos maksoi Amarula-pullon!

Kisan jälkeen suuntasimme hyväksihavaitun Supersparin ruokaosaston kautta majoitukseemme Hhusha Hhushaan, Krugerin Malelane-gaten tuntumaan. Tarkoituksena oli hyökätä heti aamusta sisään puistoon, mutta....



Toinen rengasrikko. Tällä autolla ajettuna 250km. Onneksi Antti hoiti taas vararenkaan näppärästi alle (ja onneksi mä olin niin fiksu, että vaadin tuulilasi- ja rengasvakuutuksen), joten aamulla pääsemme tutustumaan taas uuteen Avis-toimipisteeseen. Saa nähdä millainen traktori saadaan tällä kertaa alle.

Toivottavasti jossain vaiheessa huomista pääsemme myös Krugeriin. Antti sai jo hieman esimakua siitä iltalenkillä: ensimmäinen leopardi bongattu!

-Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti